O botoşăneancă, soţie de fost ministru. Vezi ce avere are!

sotie-daniel-constantin1O femeie, din Botoşani, a ajuns să formeze o familie cu un fost Ministru al Agriculturii şi actual copreşedinte al unui partit politic. Elena Ramona Constantin s-a născut în oraşul Săveni şi s-a cunoscut cu Daniela Constantin, actual copreşedinte ALDE, în timpul liceulului pe care l-a urmat în Bucureşti.

Din clasa noua a format o relaţie cu actualul soţ, iar în al doilea an de facultate s-a căsătorit cu cel ce avea să devină Ministrul Agriculturii în guvernarea PSD. Au împreună doi copii, o fată de 12 ani, Patricia şi un băiat, Nicholas, de 7 ani. Elena şi-a deschis o florărie în Corbean, cu un punct de lucru în apropierea Guvernului, căpătându-şi renumele de florăreasă a Guvernului.

Conform declaraţiei de avere de actualului deputat, soţia sa a câştigat din contractul de muncă de la firma pe care o deţine 48.750 de lei. În paralel, soţul său a avut venituri, în 2015, de 121.386 de lei.

like facebookCei doi au reuşit să vândă un apartament, cu 1.136.770 de lei, la doar şase zile de la cumpărare. De asemenea au primit prin donaţie 45.000 de euro. Familia Constantin locuieşte în Corbeanca, acolo unde deţine o casă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *