Preşedintele Senatului, în campanie electorală la Botoşani.

catalin-popescu-tariceanu-si-daniel-constantinPreşedintele Senatului, Cătălin Popescu Tăriceanu, a venit, vineri, în campanie electorală la Botoşani. Al doilea om în stat a fost însoţit de copreşedintele ALDE, Daniel Constantin, şi a vizitat două fabrici de confecţii apoi a susţinut o conferinţă de presă. A lăudat filiala ALDE de la nivel local spunând că are încredere în Liliana Mincă cu care a lucrat în perioada cât a fost premier.

Liderul ALDE a spus că partidul său este singurul ce a creat un program pentru eliminarea decalajului din zona Moldovei faţă de celelalte regiuni ale ţării. Fostul prim ministru a militat pentru investiţii şi organizarea educaţiei într-un sitem dual. În acest sistem de învăţămân se împarte în jumătate teoria cu practica.

like facebook„Am lucrat împreună cu Liliana. Mă bucur că s-a organizat atât de bine. Nu pot să fiu indiferent, să ştiu că românii trăiesc în sărăcie. Zilele trecute am făcut rerinţă la următorul lucru: România, cu toate că este a şaptea ţară ca mărime din Europa, este a 17-a ţară ca mărime a PIB, dar este penultima ţară la clasamentul a bunăstării. Dacă sărăcia este aceasta la nivel ţării, atunci înţeleg care este dimensiunea sărăciei în judeţul Botoşani. Cu toţii încercăm să mişcăm lucrurile înainte”, a declarat Cătălin Popescu Tăriceanu.

3 thoughts on “Preşedintele Senatului, în campanie electorală la Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *