Surpriză în dosarul Farmaplus! Ce s-a întâmplat cu firma familiei primarului Flutur

farmacia sfanta maria botosaniDecizie surpriză în dosarul Farmaplus, firma familiei primarului municipiului Botoşani, Cătălin Flutur.

Societatea administrată de soţia primarului, Gabriela Flutur, a ieşit din insolvenţă, în baza unei decizii executorii emise, în această săptămână de magistraţii Tribunalului Botoşani.

Farmaplus şi-a achitat datoriile pe care le-a avu, iar judecătorii au dispus încetarea insolvenţei, însă, în acelaşi timp, oferind familiei Flutur dreptul de a o administra.

like facebookÎn temeiul art. 178 din Legea nr. 85/2014, dispune închiderea procedurii de insolvenţă faţă de debitoarea SC Farmalus SRL Botoşani şi respinge, ca nefondată, opoziţia DRGFP Iaşi – AJFP Botoşani. Descarcă lichidatorul judiciar de orice îndatoriri şi responsabilităţi. Dispune efectuarea notificărilor prevăzute de art. 179 din lege. Executorie. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare”, a decis instanţa.

Ştergerea datoriilor Farmaplus a fost posibilă ca urmare a vânzării autorizaţiei în baza căreia funcţiona farmacia Sfânta Maria. Licenţa a fost vândută către Sensiblu care a achitat 150.000 de euro.

La momentul intrării în insolvenţă, Farmaplus avea datorii de 300.000 de lei, din care 170.000 de lei la furnizori, iar diferenţa la bugetul de stat şi salariaţi.

 

2 thoughts on “Surpriză în dosarul Farmaplus! Ce s-a întâmplat cu firma familiei primarului Flutur

  1. Draga Gigi, ar mai fi un mic ,mare amanunt – suma de 130.000 de lei reprezinta datorii catre bugetele publice. Cu alte cuvinte, marele liberal care, zice el, respecta legile statului, a practicat stopajul la sursa – adica a achitat salariile fara sa plateasca impozitele si celelalte taxe legale. Asa ca, daca sotia primarului nu-si plateste datoriile legale, ce sa mai vorbim despre ceilalti intreprinzatori care ,,uita cu intentie” sa-si plateasca impozitele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *