FOTO Și-a găsit mama după 21 de ani. Povestea incredibilă a unei tinere născută la Botoșani și adoptată în Australia

monica sandu- australiaO tânără de 21 de ani, care s-a născut la Botoșani, dar care a plecat la vârsta de patru ani din familia sa, după ce a fost adoptată de un cuplu din Australia, a reușit să își găsească familia cu ajutorul BotosaniNews.

Monica Sandu nu a mai revenit niciodată în România și, implicit, la Botoșani, după ce a fost înfiată. La începutul lunii noiembrie, aceasta a lansat un apel public pentru a fi sprijinită în obținerea de informații care să conducă la iudentificarea mamei sale.

like facebookDupă ce au citit articolul pe BotosaniNews mai multe rude au reacționat, făcând posibilă regăsirea Silviei Sandu, mama pe care Monica nu o găsea.

silvia-sandu-avrameniSilvia Sandu (foto) locuiește în Avrămeni, iar din acel moment este în legătură cu fiica sa naturală.

La scurt timp după publicare, mătuşa si verisorii ei, plecaţi în Spania, au citit articolul. Sau bucutat nespus de mult, abia le-a venit să creadă că este adevărat. Acum cu totii sunt în legătură si va sunt foarte recunoscători pentru implicarea redactiei dumneavoastră. O reuniune foarte mult dorită si visată de ambele părti. Mama tinerei locuieste in Avrameni, județul Botoşani”, ne-a scris Ileana Cunniffe Baiescu, reprezentanta unei organizatii care se ocupa de copiii adoptați din România care vor să își regăsească familiile.

Citește și: Disperare! O tânără de 21 de ani își caută părinții din Botoșani. A fost adoptată la 4 ani de o familie din Australia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *