Costel Șoptică, acuze la adresa PSD: A fost la Botoșani un fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii care a înșiruit o grămadă de prostii

costel-sopticaLiberalii botoșăneni îi acuză pe social-democrații botoșăneni de falsă informare a cetățenilor. Prim-vicepreședintele PNL Botoșani, Costel Șoptică, a declarat că în urmă cu o săptămână a fost la Botoșani fostul secretar de stat în Ministerul Agriculturii, Daniel Botănoiu, ”care a înșiruit o grămadă de prostii, una fiind legată de faptul că cei de la PSD vor da apă pentru irigații gratuit”. Șoptică îi contrazice pe PSD-iști și spune că apa pentru agricultură, în prima treaptă de furnizare, este gratuită și astăzi.

like facebookNu dă PSD nicio gratuitate. Este o demagogie și o falsă informare a cetățenilor. Toți cei care să doresc să irige trebuie să se asocieze într-o asociație de udători, care să facă o cerere către ANIF Botoșani. Această instituție este obligată să ia cererile de la acești oameni și să le trimită mai departe”, a menționat Șoptică.

Prim-vicepreședintele PNL Botoșani mai spune că același Botănoiu, care a fost demis din minister, a pus bețe în roate și la subvențiile pentru fermieri, care au fost acordate cu întârziere de șase luni.

Toată vara a fost un tam-tam că subvențiile nu vin la timp. Acest Butănoiu care ocupa funcția de secretar de stat a blocat în permanență prin schimbări de directori din subordinea lui, prin trimiteri în concediu medical, prin inventarea unor noi cereri APIA,  a tras de mână aceste agenții, astfel încât subvențiile nu au fost plătite la timp”, a adăugat Șoptică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *