Leo Grozavu, înaintea meciului cu Steaua: La un asemenea meci nu trebuie să le mai spun nimic băieţilor pentru motivare

leo-grozavu-vasvari-musatAntrenorul FC Botoşani a susţinut, joi, o conferinţă de presă înaintea meciului cu Steaua. Leo Grozavu a admis că la o partidă cu cea mai titrată echipă din România jucătorii nu mai trebuie motivaţi. Tehnicianul a mai susţinut că speră să obţină, cât mai curând, primele puncte cu echipa vicecampioană.

like facebook„La un asemenea meci nu trebuie să le mai spun nimic băieţilor pentru a-i motiva. Joci cu echipa de pe primul loc, o echipă titrată. Aşa cum arată istoria meciurilor directe, am fost victime. La un moment dat se va întâmpla(n.r să câştige), sperăm să fie cât mai de curând, dar asta rămâne de văzut. Sperăm ca partidetele dintre Steaua şi FC Botoşani să fie cât mai multe, în condiţiile în care suntem unele dintre cele mai noi echipe din liga I. Este clar că ne lipsesc punctele, deşi am practicat un joc bun. Acest fapt îmi dă încredere pentru viitor. Nu se poate la infinit să joci bine şi să pierzi. Să nu uităm totuşi ce ne-am propus la începutul campionatului. Ne-am depăşit oarecum condiţia şi acum suntem într-un moment de echilibru. Asta nu înseamnă că s-a terminat campionatul sau şansele de a accede în play-off. Nici dacă vom rămâne în acest play-out nu va fi o presiune în plus. Avem o echipă de construit, jucători tineri. În vară au plecat jucători importanţi şi nu am făcut investiţii ca să spun că cineva este dezamăgit sau nemulţumit de parcursul nostru până în acest moment. Atât putem noi, încercăm să prestăm un fotbal cât mai bun”, a declarat Leo Grozavu.

Meciul dintre Steaua şi FC Botoşani se va disputa, duminică, de la ora 20.30.

One thought on “Leo Grozavu, înaintea meciului cu Steaua: La un asemenea meci nu trebuie să le mai spun nimic băieţilor pentru motivare

  1. Grozavule atât trebuie doar să le explici jucătorilor că gata ai terminat prietenia cu Reghecampf şi de acum să vă puneţi în mişcare sângele din instalaţie şi să jucaţi cum puteţi voi mai bine . Şi să le mai spui că aşa cum a putut CFR Cluj,Gaz Metan Mediaş şi recent Concordia Chiajna VEŢI PUTEA ŞI VOI . Eu ca suporter spun doar atât – HAI FC. BOTOŞANI !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *