VIDEO Maşină izbită într-un bloc, după un raliu

opel-izbit-in-bloc9Un raliu făcut s-a terminat prost pentru doi tineri ce au ajuns, miercuri seară, cu maşina într-un bloc de pe Calea Naţională din municipiul Botoşani. Cei doi se aflau într-un autoturism Opel şi circulau pe strada Cornişa, iar la intersecţia cu Calea Naţională, din cauza vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul volanului în virajul la dreapta, s-a izbit de scuarul ce desparte cele două sensuri de mers.

După ce a sărit scuarul a urcat bordura de pe partea dreaptă, a rupt un gărduleţ şi s-a oprit într-un bloc. În urma impactului maşina a suferit avarii serioase, roata din dreapta faţă fiind ruptă, iar blocul a rămas fără tencuială.

Proprietarii apartamentului situat la parterul blocului au fost treziţi din somn de bubuitura produsă la impact şi au văzut cum doi tineri au coborât din maşină şi au plecat. La câteva minute s-au întors pentru a stinge farurile şi a încuia autovehicolul şi apoi au dispărut din nou. La faţa locului a ajuns un echipaj de pompieri ce a decuplat bornele bateriei, iar poliţiştii au deschis o anchetă.

like facebookChiar dacă pe parbriz se observau urme de la posibile lovituri date cu capul de şofer şi pasagerul din dreapta, nimeni nu a solicitat ajutorul cadrelor medicale. De asemenea anchetatorii au găsit pe scaunul din dreapta lăsate două bancnote de 50 de lei. În urma verificărilor s-a stabilit că maşina aparţine lui Petru Zaharia, însă este foarte probabil ca el să nu se fi aflat la volan.

One thought on “VIDEO Maşină izbită într-un bloc, după un raliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *