Mesaj emoționant al tinerei care și-a pierdut tatăl și fratele într-un teribil accident la Cucorăni

accident cucorani botosaniTânăra din Botoșani care și-a pierdut tatăl și fratele în gravul accident rutier de la Cucorăni a postat un mesaj emoționant în memoria fratelui său, care ar fi împlinit pe 18 noiembrie vârsta de 27 de ani.

La 11 luni de la accident, Diana Căruceriu deplânge moartea celor doi importanți membri ai familiei sale.

like facebookAstazi trebuia sa sarbatorim ziua ta de nastere, astazi nu mai esti si uite cum e viata asta!…acum un an daca se grabea cu cateva ore Darius se nastea de ziua ta …maine Darius face un anisor …”maine ” pentru Mama are sens datorita lui si lui Daniel …intotdeauna imi spune: „Unul seamana cu taicatu iar celalalt cu fratetu”…unul moare si altul se naste…nu vă vom uita niciodata!”, a scris Diana Căruceriu pe pagina sa de Facebook.

accident-cucorani-botosani-mesajVă reamintim că Viorel și Cosmin Balahura au murit, în prima zi de Crăciun de anul trecut, după ce Dacia în care se aflau a izbit frontal un VW Touareg, condus de Maria Luiza Harabula, care circula din sens opus. Tatăl, de 53 de ani, care se afla la volan, a murit pe loc, iar fiul, care avea 26 de ani, s-a stins câteva zeci de minute mai târziu, la spital.

Citește și: FOTO! Accident mortal la Cucorăni, în prima zi de Crăciun. Trei mașini au fost implicate
FOTO Tatăl și fiul morți în accidentul de la Cucorăni, conduși pe ultimul drum. Sobor de cinci preoți la înmormântare
Protest al tinerei care şi-a îngropat tatăl şi fratele în urma accidentului de la Cucorăni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *