Un candidat la concursul pentru directori de școli a contestat în instanță rezultatul de la CV. Vezi câte contestații au fost la Botoșani!

profesor cu catalogUn profesor botoșănean, care a candidat la concursul pentru directori de școli, a contestat în instanță rezultatul obținut la una din probe, respectiv la evaluarea CV-ului. Și asta pentru că, potrivit metodologiei de organizare a concursului, această probă nu poate fi contestată. Candidatul s-a îndreptat împotriva comisiei de evaluare.

like facebookExistă o acțiune în instanță în urma concursului. Persoana respectivă a contestat faptul că nu i-a fost punctat un document din dosarul lui la CV. El s-a adresat direct instanței, dat fiind faptul că prin metodologie această probă nu poate fi contestată. Acum se văd erorile metodologiei. Nu putem nega tot concursul, dar metodologia are limite pe care le-am sesizat”, a spus Liviu Axinte, liderul Ligii Sindicatelor din Învățământ Botoșani.

Inspectoratul Școlar Județean a făcut publică, miercuri, lista cu contestațiile depuse la concurs. Doi candidați au depus contestații. Este vorba de Iuliana Vreme, de la Liceul ”Alexandru cel Bun” Botoșani și Otilia Maria Puiu, de la Colegiul Național ”Gr.Ghica” Dorohoi.

 

One thought on “Un candidat la concursul pentru directori de școli a contestat în instanță rezultatul de la CV. Vezi câte contestații au fost la Botoșani!

  1. Curios,ca pentru cei care nu au obtinut minim 35 puncte la proba scrisa,dar ocupa functia de director,li s-a propus sa duca la I.S.J.procese verbal din CONSILIILE PROFESORALE ,UNDE ACTUALII DIRECTORI AU SOLICITAT RAMANEREA IN FUNCTIE PANA LA 31.08.2017,contrar Metodologiei;cine a solicitat acest lucru???dorinta de functie si salariile actuale???mandria????este josnic cand cersesti…………..ori functie,ori bani necuveniti de la BUGETUL DE STAT…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *