Vedeta care stă pe un „munte” de bani și visează să fie parlamentar de Botoșani

margareta clipaO cunoscută vedetă din România, care stă pe un „munte” de bani vrea să ajungă parlamentar de Botoșani. Este vorba de solista de muzică populară Margareta Clipa, care, potrivit declarației de avere depuse la Biroul Electoral Județean, are resurse financiare considerabile.

Artista, care candidează pe lista ALDE la Senat, deține o casă de 340 mp la Suceava, pe care a construit-o în 2009, dar și un apartament de 103 mp tot în Suceava.

like facebookCele două imobile pot însemna nimic pe lângă banii pe care Margareta Clipa îi are în conturi. Potrivit declarației de avere, ea are un depozit bancar la Raiffeisen Bank de 117.000 de euro, un altul de 5.000 de euro, la care se adaugă două depozite în lei, unul de 129.000 de lei, iar celălalt de 86.000 de lei, bani care au fost obținuți din activitatea artistică.

Vedeta deține un singur autoturism, un VW Touareg.

Nici prietena și colega sa de partid, Liliana Mincă, nu stă foarte rău la avere. Candidata la Camera Deputaților are două apartamente în București, o casă uriașă, de peste 600 mp, la Mangalia, bijuterii de 10.000 de euro și tablouri tot de 10.000 de euro.

6 thoughts on “Vedeta care stă pe un „munte” de bani și visează să fie parlamentar de Botoșani

  1. Doamna Clipa mai bine ar ramane la muzica. Ori se gandeste ca in politica tot din gura trebuie sa dea? Mai noi vrea sa suga niste bani si din politica…interesant…

  2. Doamna Clipa sa stea linga nasul ei pe care la luat de barbat concubin si sa canta la nunti ,minte de parlamentar nu are,o foloseste MINCA care si aceea e o panarama care si-a lasat barbatul si o arde cu cine se nimereste

  3. Foarte bine că Margareta Clipa are avere şi bani ca urmare nu va fi compromisă, nu va fi şantajată şi ceea ce este cel mai important NU VA PUTEA FI CORUPTĂ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *