PNL: Creșterea salariilor trebuie făcută pentru toate categoriile de bugetari, și nu preferențial

foto-pt-online-22-11-2016Viziunile Partidului Național Liberal au la bază modernizarea României, iar progresul în orice domeniu a reprezentat ținta liberală.  PNL  a venit întotdeauna în fața electoratului cu propuneri concrete bazate pe cifre fundamentate, iar orice derapaj al competitorilor politici în acest sens nu poate fi decât dăunător.

Partidul Național Liberal și-a pliat măsurile de reclădire națională pe nevoile și cerințele societății, politica sa nefiind îndreptată către una sau două categorii sociale, cum promite neargumentat PSD. Drept dovadă, liberalii și-au propus o salarizare unitară, ce are la bază o serie de principii solide.

like facebookAstfel, în mod cert creșterea salariilor trebuie făcută pentru toate categoriile de bugetari, și nu preferențial, în funcție de categoriile vulnerabile de potențiali alegători, cum procedează de zeci de ani încoace stânga din România. PNL a aprobat un set de principii pe care se poate construi un sistem de salarizare unitar, care trebuie să pună în ordine sistemul public, prin creșteri salariale.

Așadar, o reformă sănătoasă presupune o creștere salarială bugetară sustenabilă și reală în concordanță cu creșterea economică, în acest sens, Partidul Național Liberal deținând cifre concrete de implementare treptată a acestei măsuri. Acest lucru va face posibil ca, până la finele anului 2020, salariul mediu pe economie să ajungă la 4.238 ron, așadar creșterea salarială ar fi între 30-40%.

PNL și-a luat angajamentul politic de a promova un cadru de salarizare corect, sustenabil, realist, care să asigure un echilibru între nevoi și resurse, între cetățean și stat, între categorii de salariați, între mediul privat și public. Legea salarizării unice trebuie să intre în vigoare începând cu 1 ianuarie 2017, astfel încât bugetul pe anul viitor să prevadă sumele necesare pentru implementarea ei.

Publicitate electorală

 

One thought on “PNL: Creșterea salariilor trebuie făcută pentru toate categoriile de bugetari, și nu preferențial

  1. Asta sigur e din putul gindirii „expertului in administratie” al PNL. Cine va mai crede pe voi ? Cine mai vrea sa tot astepte maririle de la sfintu’ asteapta pe care le tot promiteti prin 2020, 2300? Noi traim in prezent si avem nevoie ACUM de bani. Voi imbuibatilor si imbogatitilor peste noapte prin furt si jaf din banul public aveti timp sa asteptati. NOI NU AVEM !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *