Amendă usturătoare pentru şoferul unui Mercedes ce a plecat în timp ce era controlat de poliţişti

filtru politia rutiera botosaniUn bărbat a primit o amendă usturătoare, din partea poliţiştilor rutieri, după ce, fiind oprit în trafic, a plecat în timp ce era verificat de oamenii legii. Pavel G. se afla la volanul unui Mercedes Vito şi a fost oprit de poliţişti pe raza comunei Răchiţi.

Oamenii legii i-au cerut actele şi după ce şoferul le-a spus că nu le are la el, s-au dus la autospeciala IPJ să verifice în baza de date. În tot acest timp, şoferul a început să se agite şi să ţipe, iar apoi a plecat fără încuviinţarea poliţiştilor. Oamenii legii au aflat ulterior şi motivele pentru care bărbatul era agitat, avea autorizaţia ITP expirată şi maşina nu era asigurată RCA. Pentru toate aceste fapte a primit o amendă de 2.365 de lei.

like facebookŞoferul a contestat amenda spunând că, de fapt, după ce a fost oprit de poliţişti, a fost abandonat în trafic, agenţii îndreptându-se spre o altă maşină oprită. Cu el era fiul său de 10 ani care a început să plângă şi el le-a spus poliţiştilor că pleacă din cauza copilului. Judecătorii au respins cererea bărbatului şi au menţinut amenda.

One thought on “Amendă usturătoare pentru şoferul unui Mercedes ce a plecat în timp ce era controlat de poliţişti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *