FOTO! Amendat și lăsat fără mașină pentru țigări de contrabandă

hyundai-frontiera-tigariSâmbătă, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Ivan M., cetăţean ucrainean, în vârstă de 33 de ani, la volanul unui autoturism marca Hyundai, înmatriculat în Ucraina.

like facebookPoliţiştii de frontieră au avut suspiciuni privind comportamentul cetăţeanului respectiv, motiv pentru care au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului. În urma controlului efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în locaşuri special amenajate în aripile spate ale autoturismului, cantitatea totală de 9.160 ţigarete marca Rothmans, cu timbru de acciză R. Ucraina, în valoare totală de 5.153 lei.

Conform reglementărilor legale în vigoare, a fost luată măsura indisponibilizării ţigaretelor şi a autoturismului în valoare de 13.540 lei, precum şi aplicarea unei amenzi contravenţionale în valoare de 10.000 lei.

tigari-ascunse-aripa-masina

tigari-ascunse-aripa-masina-2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *