Vezi ce tarife a stabilit pentru spectacole Orchestra Rapsozii Botoşanilor, în 2017!

concert rapsozii botosanilor3Consiliul Judeţean va adopta, săptămâna aceasta, o hotărâre privind tarifele pentru spectacolele Orchestrei Rapsozii Botoşanilor pentru anul viitor. Potrivit proiectului de hotărâre, un concert al Rapsozilor va putea fi organizat cu minimum 2.500 de lei pe oră.  De asemenea, pentru un concert educativ în şcoli se va percepe un tarif de 500 lei pe concert, iar pentru închirierea autocarului orchestrei se va percepe 4 lei per km pentru parcurs intern şi 4,5 lei per km pentru parcurs extern.

like facebookÎn cazul spectacolelor organizate de Orchestra Rapsozii Botoşanilor, costul unui bilet de intrare va  variază între 10 lei şi 40 de lei, respectiv în mediul urban biletul va porni de la 40 lei şi poate ajunge şi la 25 lei, în timp ce în mediul rural preţul unui bilet va fi de 10 lei. Pentru elevi, pensionari şi studenţi se va percepe pentru un bilet 5 lei.

Rapsozii vor susţine concerte gratuite în favoarea comunităţilor locale “cu aprobarea managerului şi cu informarea Consiliului Judeţean”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com