Un lanț de benzinării din Botoșani va lucra sub brandul Țiriac Energy. Află detalii!

benzinarie BBB BotosaniUn lanț de benzinării din Botoșani va lucra, în scurt timp, sub brandul Țiriac Energy, companie care face parte din Grupul Țiriac.

Este vorba de stațiile de carburanți BBB deține de omul de afaceri Petrică Berișteanu, care a semnat, de curând, un parteneriat de colaborare cu Țiriac Energy.

Parteneriatul presupune că toate cele 12 stații BBB din Botoșani și Suceava vor fi rebranduite, ele urmând să poarte numele Țiriac Energy. Protocolul prevede că prima dintre stații va fi rebranduită până cel târziu la jumătatea lunii decembrie.

like facebookOmul de afaceri Petrică Berișteanu nu a oferit foarte multe detalii despre parteneriatul cu firmele lui Țiriac, însă se pare că afacerea va fi controlată 100% tot de el, Țiriac urmând să beneficieze doar de un procent din vânzări. Se pare că în cadrul stațiilor vor fi introduse bancomatele Unicredit Țiriac și vor fi oferite servicii ale Grupuluiu Țiriac.

tiriac-energyÎn acest moment, importatorul și distribuitorul de produse petroliere Țiriac Energy are patru stații proprii de carburanți, la București, Brașov, Oradea și Arad, însă are ca obiectiv extinderea la nivelul întregii țări.

Înființată în 2012 ca parte a Grupului Țiriac, Țiriac Energy urmărește să devină, până la sfârșitul anului 2017, cel mai eficient și de incredere furnizor de produse petroliere din Romania.

One thought on “Un lanț de benzinării din Botoșani va lucra sub brandul Țiriac Energy. Află detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *