Candidatul PNL la parlamentare, Verginel Gireadă, cu cazierul curat

alina-gorghiu-leon-danaila-flutur-sopticaLiderul PNL, Alina Gorghiu, a declarat sâmbătă, la Botoșani, că cazierul candidatului PNL la alegerile parlamentare, Verginel Gireadă, este curat. Gireadă a fost propulsat pe un loc eligibil la Camera Deputaților, potrivit Alinei Gorghiu, în urma unor discuții în Biroul Politic Național și la propunerea organizației județene.

like facebookLista este opțiunea pe care o face filiala județeană cu votul Biroului Politic Național. Asta este lista care s-a votat în Biroul Politic Național. A venit o opțiune, așa cum spune statul, din partea Biroului Politic Național pornind de la propunerea organizației județene. Eu știu așa: că există o declarație pe proprie răspundere că cazierul fiecăruia din acest județ este curat, și vă rog să faceți exercițiul acesta de verificare, iar dacă nu e așa atunci discutăm”, a spus Gorghiu.

Candidatul PNL Botoșani la Camera Deputaţilor, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare,  figurează pe lista politicienilor controversați înscriși în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Acesta a luat locul Mirelei Saucă, ajungând astfel pe poziţia a treia, după Cristian Achiţei şi Cristian Roman.

 

 

One thought on “Candidatul PNL la parlamentare, Verginel Gireadă, cu cazierul curat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *