Ce promisiune a făcut Alina Gorghiu, la Botoșani, cu privire la drumul Botoșani-Tg.Frumos

alina-gorghiuPreședintele PNL, Alina Gorghiu, a făcut o promisiune la Botoșani, dacă PNL va ajunge la guvernare. Întrebată dacă garantează realizarea drumului Botoșani-Tg.Frumos, Gorghiu a spus: ”Da”. Șefa liberalilor a dat de înțeles că acest drum va fi realizat renunțând la parte din ajutoarele sociale.

like facebookLa momentul la care candidau colegii mei pentru alegerile locale, au avut ca prioritate acest drum în oferta noastră electorală. Și da, vă garantez că această prioritate zero pentru Botoșani va fi un realizabilă. Și realizabilă în scurt timp. Dacă cineva în România își va pune problema că Moldova trebuie întărită, că trebuie să fie cu o infrastructură corespunzătoare, că trebuie să aibă nu doar drumuri județene ci și autostradă, atunci vom înțelege că vor fi și investiții aici pe măsură, vom înțelege că vor fi și locuri de muncă bine plătite aici”, a spus Gorghiu.

 

5 thoughts on “Ce promisiune a făcut Alina Gorghiu, la Botoșani, cu privire la drumul Botoșani-Tg.Frumos

  1. Garantat 100%:))) Si acum 10 ani tot la fel de „garantat” era:)) Totusi…si minciuna e tot vorba,important e s-ajungi unde iti propui,ca fraieri sa mai creada in vrajeli inca sunt si vor fi.

  2. Ce ne-a spus Alinuta de la PNL??? Poate jurnalistul nu a inteles bine sau acesta-i adevarul!
    Cica PNL-ul nu va mai plati ajutoarele sociale la Botosani si din economia strinsa se va asfalta drumul national Botosani – Tg. Frumos. O solutie extraordinara!!! Doar ca din aceste economii probabil se va asfalta doar jumatate din drumul cu pricina, iar cealalta jumatate va fi programata pentru mandatul 2020-2025. Curat murdar, conita draga!

  3. Mergi linistita acasa si taci. Veniti numai cu gogosi ca la prosti. Cine va mai crede? Mintiti in speranta ca o sa mai cistigati voturi.Va doare in basca de Botosani. Nu vreti decit ciolanul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *