Liderul PNL Botoșani, apel la tineri să iasă la vot: Degeaba vor protesta luni, dacă duminică nu au fost la vot

catalin-flutur-lansare-pnl-parlamentarePreședintele PNL Botoșani, Cătălin Flutur, a făcut un apel la liberalii prezenți în sală, cu ocazia lansării candidaților la parlamentare, să îndemne tinerii să iasă la vot pe 11 decembrie. El a spus că dialogul direct cu oamenii este cel mai credibil.

like facebookSpuneti oamenilor să meargă la vot, să îndemnați tinerii la vot, pentru că odată ce zarurile sunt aruncate nu se mai poate face nimic. Degeaba vor protesta luni, dacă duminică nu au fost la vot. Mergeți și vorbiți cu oamenii, care sunt prioritățile noastre, ce vrem să facem pentru țară și cum vrem să facem. Programul de guvernare al PNL esye credibil și urmărește dezvoltarea economică, dezvoltare care va duce o creștere a nivelului de trai pe termen lung și nu pomeni electorale fără acoperire”, a spus Flutur.

Liderul PNL a mai acuzat faptul că PSD vine cu pomeni electorale.

Ne promit tot felul de lucruri pe care ni le-au promis și acum patru ani și nu înțeleg ce i-a oprit până acum să facă acest lucru. Au avut trei ani și jumătaste de guvern, au avut majoritate, au avut bani, de ce să credem că vor face acum ceea ce nu au făcut până acum. Mint, instigă la nerespectarea legii”, a adăugat Flutur.

 

 

2 thoughts on “Liderul PNL Botoșani, apel la tineri să iasă la vot: Degeaba vor protesta luni, dacă duminică nu au fost la vot

  1. „o crestere a nivelului de trai pe termen lung”:)) Buna asta…doar ca termenul asta lung are acus 27 de ani. Sau poate sunt necesari inca pe-atata pana la „o crestere a nivelului de trai”:)

  2. Dar de unde stii tu, mai Flutur, ca tinerii vor protesta luni, pe 12 decembrie ?????
    Sau iti pregatesti echipa de berbanti violenti pentru a face o ,,furtuna intr-un pahar cu apa”???
    Tragem concluzia ca PNL-ul la Botosani va avea un scor electoral foarte prost si, ca urmare, Flutur pregateste o etapa post-electorala de nesupunere fata de legislatia Romaniei – asa trebuie sa intelegem acest mesaj????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *