Flutur, despre Teatrul Vasilache: Îmi doresc să terminăm acolo cu starea de incertitudine și să găsim varianta cea mai bună pentru director interimar

Teatrul Vasilache BotosaniPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că își dorește ca evaluarea managerului Teatrului ”Vasilache” să fie un ultim pas în a rezolva situația conflictuală din instituție. Proiectul de hotărâre privind aprobarea rezultatului evaluării activității lui Florin Aionițoaie va fi supus spre aprobare în ședința de Consiliu Local de săptămâna viitoare.

like facebookDuminică trebuia să fie o premieră la Teatrul Vasilache și nu știu dacă va fi sau nu va fi. Comisia de evaluare și-a făcut treaba și îmi doresc din suflet să terminăm acolo cu starea de incertitudine și să găsim varianta cea mai bună pentru director interimar până la organizarea concursului”, a spus Flutur.

Nota primită de Aionițoaie la evaluare a fost puțin peste 3, iar comisia a cerut desfacerea contractului de management în cazul directorului Teatrului Vasilache.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *