Primăria vrea să achiziționeze o clădire din Centrul Vechi și să mute Poliția Locală

Bucuria Copiilor din Botosani, scoasa la vanzarePrimăria Botoșani intenționează să cumpere o clădire din Centrul Vechi. Este vorba de fostul magazin ”Bucuria Copiilor”, care urmează să fie cumpărată de municipalitate, iar plata să se facă în cinci ani. Proprietarul a cerut pe imobil peste 400.000 euro, însă prețul pe care îl va plăti primăria va fi cel stabilit în urma unei evaluări și după o negociere cu proprietarul.

Este o hotărâre din 2013 care ne spune să achiziționăm Casa Ankele. Asta era hotărârea consiliului, iar executivul trebuia să o ducă la îndeplinire. Am verificat absolut toate documentele din Centrul Vechi și vreau să vă informez că vom achiziționa Casa Ankele în condițiile impuse de acea hotărâre. Vom facem bugetul în așa fel încât să achităm acești bani”, a spus Flutur.

like facebookPrimarul municipiului Botoșani a declarat că acolo intenționează să mute Poliția Locală, care stă cu chirie într-o clădire ce aparține Consiliului Județean, dar și Serviciul Public Local de Asistență Socială. Dacă

Cred că în momentul în care Poliția Locală s-ar muta acolo și dimineață la serviciu vor veni salariații în uniformă, cred că va apărea și un pic de respect față de acea uniformă. Vrem să mutăm Poliția Locală în Centrul vechi, în miezul problemelor”, a spus Flutur.

În cazul în care spațiul va permite, acolo va fi mutat și Serviciul Urbanism din Primăria Botoșani.

 

One thought on “Primăria vrea să achiziționeze o clădire din Centrul Vechi și să mute Poliția Locală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *