Vezi rezultatele la concursul pentru directorii de școli și unde pot fi depuse contestațiile!

inspectoratul scolar- scandal scoala 13 Botosani 001Un număr de 40 de aspiranți la o funcție de director în învățământ au fost respinși la cele trei probe, potrivit unei statistici a Inspectoratului Școlar Județean. . La concurs s-au înscris 176 de candidați, iar după cele trei probe, respectiv interviu, CV și proba scrisă au fost admiși 129. Alți candidați s-au retras din concurs.

like facebookIȘJ anunță că contestațiile la concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar din județul Botoșani se depun la registratura Inspectoratului Școlar Județean Botoșani în zilele de 21 şi 22 noiembrie 2016, în intervalul orar 8.00 – 16.30 şi în data de 23 noiembrie 2016, în intervalul orar 8.00 – 12.00.

Candidații care doresc să depună contestații: nu pot contesta decât proba de interviu; în situația în care contestația este însoțită de alte documente, acestea nu vor constitui obiectul soluționării contestației; trebuie să depună câte o contestație separată pentru fiecare funcție, respectiv unitate de învățământ pentru care doresc să conteste punctajul obținut la proba de interviu; nu pot contesta punctajul obținut de alţi candidaţi.

Vezi aici rezultatele înainte de contestații!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *