Botoșăneanul care a deturnat un avion, capturat în Italia și adus în țară

avionCristian Ioan Străchinaru, de 31 de ani din comuna Mihai Eminescu, a făcut un scandal monstru, săptămțna trecută, într-un avion şi a făcut ca piloţii să aterizeze forţat.  Tânărul s-a urcat, împreună cu mai mulţi amici, în cursa Ryanair pe ruta Bruxelles-Malta.

like facebookÎn urma cooperării poliţieneşti internaţionale cu autorităţile judiciare din Italia, la data de 17 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – I.G.P.R. au efectuat o misiune de preluare, sub escortă, a unui bărbat de 31 de ani, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, de Judecătoria Botoşani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În urma schimbului de date şi informaţii suplimentare, efectuat de poliţiştii din România şi din Malta, prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române, bărbatul a fost arestat, în localitatea Pisa, la data de 4 noiembrie a.c.

Acesta a fost introdus într-un centru de reţinere şi arestare preventivă al Poliţiei Române.

VIDEO Un botoşănean a provocat scandal într-un avion şi comandantul a aterizat forţat aeronava

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *