Șoferul care și-a parcat mașina în mijlocul străzii este un fost șef al Poliției

parcare la BotosaniȘoferul care și-a „parcat” mașina, joi, pe mijlocul uneia dintre cele mai aglomerate străzi din Botoșani este un fost șef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP). Acesta este nimeni altul Constantin Grădinaru, care, la sfârșitul anului trecut, a fost avansat la gradul de general de brigadă cu o stea, în retragere. El a fost avansat în baza unui decret semnat pe 17 decembrie de preşedintele României, Klaus Iohannis.

Constantin Grădinaru, în vârstă de 69 de ani, a fost șef al Poliției din Botoșani până în 2001, când s-a pensionat.

Acesta şi-a bătut joc, joi, de Codul rutier reuşind „performanţa” de a parca maşina în mijlocul străzii în apropierea unei treceri de pietoni.

like facebookS-a întâmplat pe Calea Naţională, în zona Pieţei Centrale, când generalul în rezervă a lăsat Renault-ul  în mijlocul străzii, cât timp a avut treabă în zonă.

Se pare că acesta încalcă des Codul Rutier, el fiind un client obișnuit al polițiștilor de circulație.

parcare la Botosani

17 thoughts on “Șoferul care și-a parcat mașina în mijlocul străzii este un fost șef al Poliției

  1. Sa vedem seful politiei judete ,ce reactie o sa aiba fata de militianul Gradinaru ,un rapanos mizerabil de la care pute si care nu are perdele la geamuri.ASTA-I GENERAL ,JEGOSUL ASTA?

  2. Domnu Gradinaru cum puteti sa faceti asa , cat tupe jegos si atata nesimtire , oricum la varsta de 69 de ani nivelu de inteligenta este foarte scazut si de asta a parcat in mijlocul strazi imi pare rau sa scriu aceste cuvinte dar asta este realitatea .

    1. Nu miza excesiv pe chestia asta,ca oamenii de 69 de ani au un nivel scazut de inteligenta,nu e cum crezi, ca inteligenta este ce dai tu si pretenii tai cu gel ca sa stea sculat(a).Ca daca ar fi sa luam de bun ce zici dumneata,as zice ca ai pe putin 90 de ani!

  3. Un om de nimic ,un cersetor si un reclamagiu,un milog care toata viata a fost cu cerutul,militianul general de cacat gradinaru-un nesmtit needucat

    1. Cetind panseurile tale de vita incaltata cu bocanci din piele de fata de masa,am convingerea ferma ca te tragi dintr-o spita boiereasca,ceva foarte educat,nemaivazut in Botosani,unde,in general,indigenii sunt foarte educati,halal sa va fie !

  4. Ia sa vedem ce masuri se iau fata de betivanul asta care umbla prin carciumi si cere de baut de la oameni ca, la facut general.Cand era militian,soferii de serviciu ii cumparau tigari ,si nu le mai dadea banii.Mizerabil om

  5. Daca acest mizerabil nu a respectat legea cat a fost militian ,cum o sa respecte acum cand este nesimtit total, de baranete si bautura.

    1. Acuma iţi dă mâna,măi agarici,sa te iei de domnu’ general,da’ daca nu era pensionar ii pupai mâna! Ca un general este ca iarba de leac,nu gasesti la tine ,pe prispa căsii lu’ mă-ta sau a lu’ mama mă-tii,bunica ta cum ar fi…Acum ii numeri stelele ,da inainte nici nu indrazneai sa ridici nasul,te uitai cu periscopu’ la el!
      Ciocu’ mic!

  6. Toti banditii se vor gasi sa vorbeasca acum,toate leprele care in viata lor de rahat au trebuit sa dea socoteala pentru infractiuni.Ori nu stiti ca Generalul Grdinaru era recunoscut ca politistul ce nulua nici in ban?A facut meseria asta din pasiune,el era la Criminalistica,sa descopere criminalii.Tot Respectul,Domnul General.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *