Leo Grozavu se teme de arbitri: Astăzi te execută cu zâmbetul pe buze

leo-grozavu-fc-botosaniAntrenorul FC Botoşani a susţinut, joi dimineaţă, o conferinţă de presă înaintea meciului cu FC Voluntari. Tehnicianul a spus că va fi un meci dificil, însă diferenţa din partida tur, 4-2 pentru ilfoveni, a fost nedreaptă.

Antrenorul a comentat şi prestaţia arbitrilor români spunând că dacă înainte au mai existat meciuri suspecte, în prezent nu se pune problema, însă sunt unele greşeli majore şi nimeni nu răspunde. Acesta a dat exemplu jucătorilor şi antrenorilor ce răspund pentru fiecare greşeală.

like facebookO altă nemulţumire a fost faptul că în momentul în unele cazuri în care echipa locală a evoluat împotriva unor echipe din zona Bucureştiului, au fost delegaţi arbitri din capitală.

„Va fi un meci cu luptă. În meciul tur am făcut multe cadouri şi avem acum posibilitatea să ne revanşăm. Putem spune că este un meci de şase puncte. Au jucători valoroşi, în special de la mijloc în sus, i-am analizat şi îi cunoaştem. Cred că Botoşaniul a demonstrat că pe teren propriu este echipa care încearcă să îşi impună tactica. Trebuie să construim, să avem şuturi la poartă pentru că degeaba îţi propui doar să blochezi adversarul pentru că atunci scorul e 0-0 şi nu este unul bun pentru noi pe teren propriu. La ei evoluează jucători care au trecut şi pe la FC Botoşani, însă acest lucru nu cred că face acest meci unul special. Cred că Florin Marin este un antrenor cu multă experienţă, care analizează foarte bine adversarul şi nu se bazează doar pe informaţiile primite de jucători ce au evoluat la adversari”, a declarat Leo Grozavu.

Meciul dintre FC Botoşani şi FC Voluntari se va disputa, vineri, de la ora 18.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *