O șoferiță a lovit un adolescent, însă a plecat de la locul faptei după o discuție cu victima

accident trecere pietoniO șoferiță a lovit un adolescent, însă a plecat de la locul faptei după o discuție cu victima. În timp ce conducea un autoturism pe Aleea Victoria din municipiul Dorohoi, D.M. de 29 de ani, a acroșat şi rănit un minor în vârstă de 17 ani, care se angajase în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure.

Conducătoarea auto a discutat cu minorul, care i-a spus inițial că nu a pățit nimic, plecând spre domiciliu. Ulterior însă, acuzând dureri, s-a prezentat la spital, solicitând îngrijiri medicale.like facebook

Conducătoarea auto a fost depistată de către polițişti, în jurul orei 19.00, pe raza municipiului Botoşani. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, potrivit IPJ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *