O botoșăneancă a obtinut marele premiu la Festivalul Internațional „Doua inimi gemene”, din Republica Moldova

oana tabultocBotosaneanca Oana Tabultoc, membra a Grupului „Cheia Sol”, coordonat de prof. Oana Puscasu, s-a intors cu LOCUL I de la Chisinau, Republica Moldova,  dupa ce a participat la Festivalul International „Doua inimi gemene”.
like facebookAjuns la a XIV-a editie, festivalul de la Chisinau este organizat de Cristofor Aldea-Teodorovici, in memoria parintilor sai, Doina si Ion Aldea Teodorovici. Pe data de 30 octombrie s-au implinit 24 de ani de la disparitia artistilor basarbeni, care si-au pierdut viata in urma unui accident rutier ce a avut loc in Romania.
In cadrul concursului au participat 48 de concurenti din Moldova, Rusia, Armenia, Bulgaria, Anglia sau Israel, impartiti in doua categorii: copii si adulti. Fiecare concurent a trebuit sa cante cel putin o melodia in limba romana, compusa de sotii Aldea-Teodorovici.
Oana Tabultoc a interpretat in concurs doua piese. In prima seara a cantat melodia „Ciresele amare”, text: Grigore Vieru, muzica: Ion Aldea Teodorovici, fiind acompaniata de Cristofor Aldea-Teodorovici Orchestra, iar in cea de-a doua seara a festivalului a interpretat piesa „Tudore”, muzica si text: Alexandru Mandy.
O alta botosaneanca, Andra Mihalache, a obtinut LOCUL 3 in cadrul festivalului.
foto2-oana-si-cristofor-aldea-teodorovici
oana tabultoc premiu chisinau

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *