Accident grav! O femeie a murit după ce a fost lovită de o maşină

accident-varfu-campului-botosaniUn grav accident rutier, soldat cu moartea unei persoane, a avut loc, marţi după-amiază, pe raza localităţii Dumbrăviţa.

O femeie de 82 de ani a murit, după ce s-a angajat neregulamentar în traversarea drumului naţional DN 29 A care leagă Dorohoiul de Darabani.

like facebookŞoferul, G. P, de 35 de ani, din comuna Mihai Eminescu, a fost surprins de gestul femeii, neputând să o mai evite.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Acesta este cercetat penal pentru ucidere din culpă.

One thought on “Accident grav! O femeie a murit după ce a fost lovită de o maşină

  1. De ce sa fie anchetat șoferul pentru ucidere din culpa atâta timp cât baba se credea pe tapsan la ea. Lege proasta pentru oameni prosti. De ce sunt eu vinovat ca proasta care a văzut doar căruțe la viața ei se arunca in fata mașinii. La 50 de km/ora o mașina … Indiferent de marca sau an de fabricație nu poate fi oprită la mai puțin de 30 pana la 50 metri. Deci smilitenii sau procurorii criminaliști ar trebui sa ia si asta in calcul. Excact ca la tren sau tramvai…. Nu au putut opri când boul/boul cu țațe se arunca in fata lor. Fac remarca ca si jurist de profesie ca „din culpa” înseamnă ” din vina voia sau nevoită a șoferului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *