O companie din Botoşani inclusă de Forbes în top 100 firme româneşti

forbesForbes a întocmit un nou top al companiilor româneşti, iar una din Botoşani a intrat în primele 100. Este vorba despre firma Elsaco Electronic, controlată de omul de afaceri Valeriu Iftime, care ocupă poziţia 100. Cu afaceri de 377 de milioane de lei şi un profit de 13 milioane de lei, compania este cea mai mare din grupul Elsaco. Firma a realizat proiecte în Polonia, Rusia, Egipt, Qatar, Africa, Dubai sau Mauritius.

„Suntem definiţi de dorinţa de a oferi soluţii de eficienţă energetică comunităţii în care trăim”, îşi exprimă omul de afaceri filosofia.

like facebookAcesta a mai divulgat şi câţi bani a investit în pasiunea sa, fotbalul. Devind acţionarul majoritar al clubului a finanţat fotbalul cu 4 milioane de euro.

O altă companie prezentă în top este Electroalfa, controlată de omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru. Aceasta ocupă poziţia 394 cu afaceri de 115 milioane de lei şi un profit de 3 milioane de lei. Compania a avut 246 de angajaţi şi totalizează capitaluri de 65 de milioane de lei.

Aceeaşi doi oameni de afaceri au intrat şi în top 300 milionari în euro întocmit de revista Capital. În respectivul top rolul erau inversate. Gheorghe Ciubotaru era cotat mai bine, cu o avere de 24-25 milioane de euro, iar Valeriu Iftime 21-23 milioane de euro.

One thought on “O companie din Botoşani inclusă de Forbes în top 100 firme româneşti

  1. Degeaba sunt in top 300 daca salariile sunt extrem de mici.ce faci 1400 lei in mana cu 2 copii la facultate si datoriile care ne vin in fiecare luna.cu ce ne mai imbracam si ce mancam?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *