Un botoșănean condamnat la închisoare se ascundea la Suceava

arestatiUn botoșănean condamnat la închisoare pentru ultraj și tulburarea liniștii publice se ascundea de oamenii legii la Adâncata, în județul Suceava.

Polițiștii Serviciului Investigaţii Criminale Suceava cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale l-au identificat, luni, pe raza comunei Adâncata, la domiciliul unui localnic, pe Florin Leucă, de 34 de ani, din județul Botoșani.

like-facebookEl a fost condamnat la 2 ani și 4 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de „ultraj” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, după ce a provocat scandal într-un bar din Dorohoi, a spart mai multe aparate de jocuri, supărat că a pierdut la păcănele. Apoi, a lovit un polițist care încerca să îl calmeze.

„Bărbatul, urmărit prin dispoziţia I.G.P.R. din 03.11.2016, a fost reţinut şi predat unei escorte din cadrul I.P.J. Botoşani – Serviciului Investigaţii Criminale, în vederea încarcerării în Penitenciarul Botoşani”, susțin reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *