FOTO Scandal la Spitalul Judeţean. Tatăl unui pacient s-a luat la bătaie cu un om de pază

politie-scandal-spitalO vizită la Spitalul Judeţean s-a transformat într-un adevărat scandal ce a generat o bătaie. Totul s-a întâmplat, marţi dimineaţă, când tatăl unui pacient a venit în vizită şi paznicul i-a interzis accesul fiind în afara programului.

Bărbatul a început să facă scandal, iar ulterior s-a luat la bătaie cu paznicul. Omul de pază a folosit şi spray-ul lacrimogen din dotare, iar matorii au sunat la 112.

like facebookUn echipaj de poliţie a sosit la faţa locului şi a deschis o anchetă. Deocamdată doar tatăl pacientului a depus plângere pentru lovire, însă cel mai probabil va face acest lucru şi angajatul firmei de pază.

3 thoughts on “FOTO Scandal la Spitalul Judeţean. Tatăl unui pacient s-a luat la bătaie cu un om de pază

  1. Este la ordinea zilei in acest moment sunt la spitalul de copii si acu un sfert de ora am fost amenintat de in vacar care lucrează ca îngrijitor lacatus mecanic că de nu ami mut masina o face praf pt că am parcat în dreptul atelierului lui care nu era semnalizat cu parcarea interzisă în dreptul cladirii,deci nu am nici o vina si cand lam intrebat cu cine am plăcerea de a vorbi a ascuns ecusonul .Urla la mine de parca ma facut el :))APROPO 5 LEI PARCAREA ????

  2. e de notorietate,la spital e ca la lautari,incepi sa dai in stanga si-n dreapta cu bani incepind de la usa,asta n-a dat macar 10 ron si a fost oprit”regulamentar” de bizonul de la usa…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *