Ce spune liderul SIP Botoșani despre proba de evaluare a CV-ului la concursul pentru directorii de școli!

iuliana-nacuLiderul Sindicatului Învățământului Preuniversitar Botoșani (SIP), Iuliana Nacu, susține că proba de evaluare a CV-ului la concursul pentru directorii de școli putea fi promovată foarte ușor de candidați. Asta în ciuda faptului că cei mai mulți dintre profesori au fost respinși la această probă. Nacu spune că punctarea la CV a fost ”lejeră” și că aspiranții la un post de director au căzut la această probă, întrucât nu au avut la dosar activitățile necesare.

like facebookLa CV s-a făcut o punctare destul de lejeră. Nu au avut activitățile necesare. A fost problema studiilor, cu masterate. Din punctul meu de vedere, există legi care reglementează acest lucru și nu ar trebui să fie niciun dubiu care este considerat cu master și care nu, mă refer la generațiile anterioare sistemului Bologna. CV-ul, așa cum a fost el analizat și ce anume s-a căutat, nu a fost extraordinar de făcut un 7. Era minim 7 de făcut la CV. Depinde ce și-a pus fiecare la dosar”, a spus Nacu.

Inspectoratul Școlar Județean a scos la concurs 126 de posturi de directori și directori adjuncți de școli, însă mai mulți candidați nu au reușit să treacă de probe.

 

 

2 thoughts on “Ce spune liderul SIP Botoșani despre proba de evaluare a CV-ului la concursul pentru directorii de școli!

  1. Ce se intampla cu directorii care nu nu au paticipat la concurs. Mai au dreptul sa ocupe aceasta functie , fie ea chiar si prin delegatie?

  2. dar cu acei directori care au iesit la pensie in aceasta luna…cum mai conduc unitatile de invatamant?? daca-i mai tineti in sistem vom asista incet si sigur la distrugerea definitiva a invatamantului de calitate, distrugere inceputa de mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *