Licitație pentru noi locuri de parcare realizate în mai multe zone a municipiului Botoșani

parcarea concesionataConsiliul Local al Municipiului Botoşani organizează licitaţie publică deschisă, cu strigare pentru rezervarea locurilor de parcare, din mai multe zone din oraș.

Pe 25 noiembrie 2016, se va face licitație pentru următoarele amplasamente: ora 10,00 Piaţa Griviţa -locuri noi amenajate; ora 11,00 Cvartal delimitat de str. :Marchian-Al.Maxim Gorki-Aleea Unirii – Cuza Vodă -locuri noi amenajate.

like-facebookSunt scoase la licitaţie numai locurile nou create . Preţul de pornire la licitaţie este de 117 lei/an, pentru persoane fizice la nivelul anului 2016. Suprafaţa rezervată pentru un loc de parcare este de 8,0 mp, durata de rezervare 24 ore.

Şedinţa de licitaţie se va desfăşura în sala de şedinţe de la sediul „ Casa Cărţii ”. Pot depune cereri de înscriere la licitaţie persoanele fizice care locuiesc în raza parcării, deţin autovehicul proprietate personală şi nu deţin garaj în municipiul Botoşani. Durata de rezervare este până la 31 decembrie 2016, cu posibilitate de prelungire.

Documentaţia pentru licitaţie poate fi consultată şi achiziţionată de la Primăria Municipiului Botoşani, serviciul Patrimoniu, ( sediu Casa Cărţii ) Calea Naţională nr. 101, începând cu data publicării anunţului, între orele 8 – 16,00. Cererile de înscriere la licitaţie pot fi depuse până la data de 24 noiembrie 2016, ora 12. Taxa de participare la licitaţie 10 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com