Noi controale ale polițiștilor în trafic și la comercianți

razie-etilotest-300x169În zilele de 10 şi 11 noiembrie, suplimentar faţă de dispozitivul şi activităţile curente, poliţiştii au acţionat în orașul Darabani și comunele Coţuşca, Havîrna, Mileanca, Păltiniş şi Viişoara, pe linia prevenirii și combaterii faptelor de comerț ilicit, precum şi în scopul consolidării disciplinei rutiere.

Poliţiştii au efectuat controale şi verificări în cazul a 22 de agenţi economici. Au fost controlate în trafic 48 de autovehicule.

like-facebookÎn cazul a 43 de persoane fizice şi juridice au fost aplicate sancțiuni contravenționale cu amenzi în cuantum total de 11.575 lei, între care șapte sancţiuni pentru abateri de la normele de comerţ, 23 de încălcări ale legislaţiei rutiere, 5 abateri prevăzute de Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, precum şi 8 sancţiuni pentru fapte prevăzute de Legea nr. 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol.

Au fost confiscate bunuri şi numerar în valoare de aproximativ 350 de lei. Poliţiştii rutieri au reţinut un permis de conducere şi un certificat de înmatriculare, potrivit unui comunicat al IPJ Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *