Liberalii critică dur legea PSD de majorare a salariilor. Vezi varianta lor!

cristian-achitei-pnlLiberalii critică în termeni duri majorarea salarială pentru bugetari propusă şi votată de PSD. Reprezentanţii PNL spun că legea votată de PSD este ilegală, abuzivă şi populistă pentru că încalcă legile în vigoare şi crează inechităţi şi mai mari în sistemul bugetar.

like facebookLiberalii mai susţin că vor publica în două săptămâni un proiect ce priveşte majorarea salariilor, la toţi bugetarii, însă un proiect sustenabil.

„Legea majorării salariale a fost propusă în mod abuziv, ilegal şi populist de către PSD în Parlament. Poziţia PNL este că România are nevoie la ora actuală de corectitudine în politică. PNL doreşte să mărească salariile în domeniul bugetar, însă aplicând legea salarizării unitare pe care o vom prezenta în maxim două săptămâni. Majorările salriale propuse trebuie făcute astfel încât să beneficieze toţi angajaţii şi toate categoriile ocupaţionale. Acţiunea PSD de a acorda majorări doar pentru unii angajaţi, în mod cert dezechilibrează sistemul şi crează noi inechităţi, care deja există în sistem. Oameni cu aceeaşi vârstă, aceeaşi vechi, datorită unor hotărâri judecătoreşti au salarii diferite. În modul în care propune PSD creşte inechităţile. PNL vrea ca majorările salariale în sistemul bugetar să fie certe, aplicabile şi sustenabile pe termen lung. Nu aşa cum vrea PSD, care în mod cert cultivă sărăcia şi exploatează în beneficiu electoral, conflictul dintre diferite categorii de bugetari pe care tot ei l-au generat în timp, fiind la guvernare în ultimii 4 ani. PSD încalcă legile şi în primul se încalcă legea responsabilităţii fiscal bugetare, care interzice majorarea cheltuielilor de personal în sectorul bugetar, cu şase luni înainte de alegeri. Majorările propuse de PSD nu se referă la cei care intră în sistem sau care au salarii mici, exact la oamenii pe care noi ne propunem să îi atragem în sistem şi să îi ţinem în România. În schimb cei care au salarii mari vor avea salarii şi mai mari”, a declarat Cristian Achiţei.

2 thoughts on “Liberalii critică dur legea PSD de majorare a salariilor. Vezi varianta lor!

  1. Mai Achitei Cristian , cu capul cat un BOSTAN , iute esti tu de minte ma.de ci nu stai tu la servici cu 900 lei in mana ma bogatane .da sa cunoasti dupa moaca ce dobitoc esti.

  2. Vai,vai, vai!! De ce este ilegala legea majorarii salariilor , mai Roman, Fluturas si Achitei?? Eu inteleg ca in lupta politica si electorala unii candidati se agata de orice pai pentru a le da in cap oponentilor, in speta celor de la PSD, insa totul are o limita. A te opune majorarii salariilor in Romania inseamna a-ti da singur cu parul in cap.
    Dupa opinia mea, aceste persoane nu au ce cauta in Parlamentul Romaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *