Doi oameni de afaceri botoşăneni, printre cei mai bogaţi români

capitalDoi oameni de afaceri din judeţul Botoşani au fost incluşi, de revista Capital, în topul celor mai bogaţi 300 de români. Revista de economie i-a inclus în topul bogătaşilor pe Gheorghe Ciubotaru, patronul grupului de firme Electroalfa şi pe Valeriu Iftime, patronul grupului de firme Elsaco.

Primul are estimată o avere de 24-25 de milioane de euro, ocupând poziţia 229.  Omul de afaceri le-a povestit jurnaliştilor de la Capital că are de gând, din acest an, să schimbe modul de conducere al firmei.

gheorghe ciubotaru” Este un proiect bazat pe principiile Kaizen şi presupune implicarea tutoror oamenilor din companie. Procesul este unul amplu, de lungă durată şi face parte din strategia de dezvoltare a organizaţiei pentru perioada 2016-2020″, a declarat Gheorghe Ciubotaru. Acesta a mai adăugat că are în plan extinderea capacităţii de producţie.

 

 

valeriu iftime - elsaco electronic botosaniDe cealaltă parte, Valeriu Iftime are o avere estimată la 21-23 de milioane de euro ocupând poziţia a 272 în top. Jurnaliştii notează evoluţia fulminantă a firmelor din grup şi notează că anul trecut a fost o cifră de afaceri de 158 de milioane de euro.

” Una dintre cele mai mari realiză este că am reuşit în cadrul grupului Elsaco să creem mai multe direcţii de business, independente, care se susţin reciproc. Astfel, avem în acest moment în grup companii de vânzări, soluţii şi echipamente, o companie de soluţii pentru eficienţă energetică şi compania mamă, Elsaco Electronic, c funcţionează ca antreprenor general de proiecte”, a spus Valeriu Iftime.

Topul celor mai bogaţi români este condus de Ion Ţiriac, cu o avere estimată la 1,6-1,65 miliarde de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *