Candidat PSD la alegerile parlamentare: Mă duc în Parlament cu teme clare. Voi fi la ușa Guvernului, la ușa ministerelor în fiecare zi

hunca-ciofu-federovici-trufin-psdDoi dintre candidații PSD au ținut să spună care sunt prioritățile lor în cazul în care vor ajunge în Parlamentul României. Mihaela Huncă, candidat la camera Deputaților, a declarat că este onorată că face parte din echipa PSD și speră că aceasta va fi o echipă câștigătoare.

like facebookCandidez pentru o guvernare care să-i respecte pe toți cei care lucrează în sistemul de învățământ, care trudesc în sistemul de educație și pentru ca să putem asigura accesul la educație pentru toți copiii, indiferent din ce medii provin, indiferent dacă vin din mediul urban sau rural, indiferent dacă sunt din medii defavorizate. Consider că și eu voi putea, alături de această echipă, să continuăm guvernarea pentru Botoșani, să continuăm investițiile în școli și grădinițe, să putem moderniza laboratoarele, bibliotecile și să asigură un învățământ de calitate”, a spus Huncă.

La rândul său Lucian Trufin, candidat pentru un loc la Senat, a spus că timp de zece ani de când este primar a demonstrat că se poate și că știe cum să gestioneze fondurile europene.

Am fost dedicat și sunt dedicat dezvoltării teritoriului rural botoșănean. Mă duc în Parlament cu teme clare, mă duc în Parlament să susțin problemele și nevoile și necesitățile fermierilor. Cred că într-un județ cu populație majoritară în mediul rural și cu o suprafață agricol, într-un județ ca Botoșaniul agricultura poate fi motorul economiei județene. Îmi voi susține cauzele și voi fi la ușa Guvernului, la ușa ministerelor în fiecare zi pentru a aduce câți mai mulți bani europeni în județ”, a spus Trufin.

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Candidat PSD la alegerile parlamentare: Mă duc în Parlament cu teme clare. Voi fi la ușa Guvernului, la ușa ministerelor în fiecare zi

  1. vom trăi și vom vedea !! Ne-am cam săturat de atâtea minciuni ! nu vă este rușine să faceți promisiuni fără acoperire ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *