Social-democrații au intrat în campanie electorală. Federovici: Avem o echipă care va face diferență

candidat-psd-parlamentareSocial-democrații botoșăneni au intrat oficial în campanie electorală vineri, la ora 11.00. Echipa PSD la alegerile parlamentare din 11 decembrie a fost prezentă la o conferință de presă, după care candidații au mers în grup, alături de alți social-democrați și au lipit afișe pe panourile publicitare.

like facebookEste o echipă de profesioniști, o echipă cu rezultate, o echipă care va face diferență”, a spus președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, care a prezentat activitatea candidaților.

Ea a spus că Tamara Ciofu a promovat inițiative legislative și a susținut măsuri pentru sprijinirea familiei și a copiilor, în timp ce în mandatul de inspector școlar general al Mihaelei Huncă, județul Botoșani a beneficiat de cel mai mare număr de microbuze școlare din toată țara și s-a realizat cel mai mare campus școlar. De asemenea, s-au construit șase grădinițe noi și reabilitat peste 100 de unități de învățământ.

Ca director al Casei Județene de Pensii Botoșani, Marius Budăi, candidat la Camera Deputaților, a schimbat radical funcționarea instituției și a apropiat-o foarte mult de cetățeni, a spus Federovici.

În ceea ce-l privește pe Lucian Trufin, candidat pentru Senatul României, a reușit să obțină trei mandate de primar , având peste zece ani de experiență în administrația locală și în dezvoltare rurală.

Răzvan Rotaru, în calitate de fost comisar șef al Gărzii de Mediu Botoșani, are o experiență bogată în domeniul managementului sistemelor de mediu și dezvoltării rurale.

În cei patru ani de mandat în Senatul României, care se încheie luna viitoare, am reușit să determin autoritățile de la București să se uite mai mult către județul nostru. Împreună cu distinșii mei colegi am făcut Guvernare pentru Botoșani. Ne-am respectat promisiunile, ne-am respectat angajamentele luate față de Botoșani în 2012. Drumul Botoșani-Suceava a fost reabilitat complet, drumul Botoșani-Dorohoi reabilitat prin covor asfaltic. Redeschiderea Spitalului Darabani, investiții în Spitalul Județean și Spitalul Dorohoi, începerea construcțiilor ANL în municipiul Botoșani, Dorohoi, în  orașul Săveni și orașul Darabani”, a declarat Doina Federovici, candidat la un nou mandat în Senatul Românie.

Ea a spus că programul de guvernare al PSD, în domeniul economic, social, învățământ, sănătate, agricultură, investiții și pentru tineri, este unul realist, un program de guvernare care face diferența între celelalte propuneri lansate pe piață de alte partide.

campanie-electorala-psd-parlamentare3

campanie-electorala-psd-parlamentare1

campanie-electorala-psd-parlamentare

campanie-electorala-psd-parlamentare-4

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *