Doi bărbaţi au ajuns la spital, după ce unul dintre ei a vrut să îi acorde primul ajutor celuilalt

politisti accident noaptea2Doi bărbaţi au ajuns, în noaptea de joi spre vineri la spital, după ce au fost victimele unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în localitatea Truşeşti, când şoferul unui autoturism a oprit după ce a văzut un bărbat întins pe şosea. S-a dat jos din maşină să îl ajute să se ridice, însă un alt autoturism i-a izbit pe amândoi.

Şoferul vinovat a fugit de la faţa locului abandonând la câteva sute de metri maşina. A fost găsit de poliţişti şi în urma testării cu apartul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,50 mg/l în aerul expirat.

Ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

like facebook„În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat al IPJ.

One thought on “Doi bărbaţi au ajuns la spital, după ce unul dintre ei a vrut să îi acorde primul ajutor celuilalt

  1. Ușor ușor începe domnu (se astie cn ) să sufere ca destul a furat…. Si ala fără permis….. De ani de zile e așa și nu i prima dată când conduce , da politia de la noi dorme. Ma rog acum i se înfunda grav si lu’ asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *