Curent electric gratuit în gospodăriile neelectrificate din județul Botoșani

dan-nechifor-preefectGospodăriile din județul Botoșani, care nu sunt electrificate, vor fi racordate la rețea grație unui proiect derulat de Ministerul Energiei. Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, a declarat că proiectul vizează oportunitatea de electrificare a locuințelor ce nu sunt încă conectate la rețea, la nivelul țării urmând să fie racordate gratuite 5000 de locuințe.

like-facebook”Programul se cheamă <Energie regenerabilă, eficiență energetică> cu o valoare de 5 milioane euro, care reprezintă partea română și donațiile Norvegiei și Islandei. Am primit o adresă de la Ministerul Energiei prin care suntem rugați să identificăm localitățile și numărul de gospodării în care nu există energie electrică, distanța de la rețea și situația socială a cetățenilor implicați, aici mă refer la existența copiilor școlari, preșcolari și alte situații speciale”, a spus Nechifor.

Prefectul a făcut adrese către toate primăriile din județ și face un apel public ca primarii să răspundă cât mai repede la aceste adrese, pentru ca situațiile să poată fi trimise la centru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *