Directorul Teatrului ”Vasilache” a fost evaluat. Vezi ce notă a primit!

florin-aionitoaie-la-evaluareDirectorul Teatrului Vasilache, Florin Aionițoaie, pe punctul de a-și pierde funcția. Asta după ce comisia a constatat că activitatea lui Aionițoaie pe anul 2014 a fost nesatisfăcătoare, nota dată fiind de până în 3.50. De asemenea, reprezentanții comisiei au solicitat desfacerea contractului de management în cazul directorului Teatrului Vasilache.

like-facebookAionițoaie spune că rezultatul era de așteptat atâta timp cât viceprimarul Cosmin Andrei, dar și alți social-democrați și-au dorit înlăturarea lui de pe funcție.

Nu că mă așteptam la acest rezultat, dar eram convins că așa va fi. Este așa o risipă de energie la nivelul Primăriei municipiului Botoșani și al PSD-ului de la Botoșani, încât nu-mi pot imagina cum de până acuma nu au reușit să mă dea jos de funcție. Nu a contat faptul că în 2014 am câștigat un proiect și am adus niște bani pe care Primăria nu a vrut să îi ia în considerare. Nu a contat faptul că la inițiativa mea și voința mea am câștigat clădirea teatrului”, a menționat directorul Teatrului Vasilache.

De altfel, Aionițoaie a contestat la Instituția Prefectului legalitatea hotărârii prin care s-a aprobat calendarul și comisia de evaluare și așteaptă răspunsul.

Sper ca instituțiile statului să își facă treaba și la Botoșani, dacă o vor face”, a spus Aionițoaie. El a afirmat că social-democrații i-ar fi propus să treacă în barca lor, dacă vrea să rămână pe funcție.

Nici comisia de ieri nu a reușit să mă convingă să semnez adeziunea la PSD”, a adăugat directorul Teatrului Vasilache.

În urma rezultatului nefavorabil, cel mai probabil consilierii PSD vor veni cu un proiect de hotărâre prin care vor propune desfacerea contractului de management.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *