FOTO! Primarul Cătălin Flutur, în lacrimi la ceremonia de premiere a cuplurilor de aur și diamant

ceremonie-cupluri-aur-1Un număr de 38 de cupluri care au aniversat 50 de ani, respectiv 60 de ani de la căsătorie, au fost sărbătorite, joi, la Primăria Botoşani, într-un cadru festiv. Cuplurile au primit din partea primarului Cătălin Flutur câte o diplomă de fidelitate, bani şi flori. Edilul a ţinut să le mulţumească cu sărbătoriţilor pentru contribuţia pe care au avut-o la dezvoltarea oraşului  cu lacrimi în ochi..

like-facebookProbabil este pentru prima dată când ajungeți la primărie, unii dintre dvs., nu cu probleme de ordin edilitar, probleme pe care ar trebui să le rezolve Primăria, primarul, Consiliul Local, ci ați fost invitați aici pentru un moment festiv, un moment prin care Consiliul local, prin vocea mea, vrea să vă adreseze mulțumiri din suflet pentru tot ceea ce ați făcut pentru municipiul nostru. Dacă Botoșaniul a ajuns să arate astăzi așa, vi se datorează dvs. lucrul acesta”, a spus Flutur.

ceremonie-cupluri-aur-catalin-fluiturDupă discursul primarului a urmat un moment artistic susținut de Ștefania Iacob, elevă a Liceului de Artă ”Ștefan Luchian”, moment care l-a emoționat pe primar și i-au dat din nou lacrimile. Cuplurile de aur au primit din partea municipalității 500 lei, iar cele de diamant 1000 lei. La sfârșitul ceremoniei, aceștia au ciocnit un pahar de șampanie. Joi la amiază, primarul va felicita alte peste 30 de cupluri.

ceremonie-cupluri-aur

ceremonie-cupluri-aur-catalin-fluitur-1

ceremonie-cupluri-aur-3

ceremonie-cupluri-aur-2

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *