Iubit de procuroare implicat într-un scandal cu un pistol. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava

tanar-targa-upu-spitalAncheta într-un dosar de lovire, deschis de procurorii botoşăneni, ia o întorsătură neaşteptată. Dosarul a fost preluat de procurorii Curţii de Apel Suceava, după ce una dintre părţi este o cunoştinţă a unui anchetator botoşănean.

Este vorba despre un scandal în trafic între patru tineri, unul dintre ei folosind un pistol cu care l-a lovit în cap pe un adversar. Dosarul, deschis la sfârşitul lunii trecute, privea infracţiunile de lovire şi alte violenţe precum şi nerspectarea regimului armelor şi muniţiilor.

like facebookÎn urma conflictului un tânăr, de 20 de ani, a ajuns la spital, iar varianta acestuia ar fi că a fost atacat de Cătălin Stavăr ce l-a lovit cu pistolul în cap. Primele cercetări au stabilit că iniţial a fost o şicanare în trafic, apoi bătaia a continuat în zona autogării Apetrans, de asemenea pistolul folosit era nefuncţional.

Ancheta coordonată iniţial de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani a fost preluată de procurorii suceveni.

” Conform procedurii, un parchet ierarhic superior are dreptul a de prelua dosare. În această cauză, una dintre părţi are o cunoştinţă la Parchet şi pentru a se elimina orice suspiciunie asupra obiectivităţii şi corectitudinii s-a decis continuarea anchetei de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava”, a declarat Nicoleta Arpinte, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Surse neoficiale susţin că bărbatul cu pistolul, Cătălin Stavăr, ar fi iubitul unei procuroare de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *