Reclamație depusă la Prefectură cu privire la concursul pentru directori de școli

directori scoliUn candidat care a participat la concursul pentru directori și directori adjuncți de școli a sesizat Instituția Prefectului cu privire la încălcarea de către Inspectoratul Școlar Județean a unui articol din Metodologia de concurs. Prefectul Dan Nechifor susține că profesorul reclamă faptul că IȘJ nu a afișat nici la această dată rezultatele finale ale concursului, deși în țară rezultatele au fost făcute publice după fiecare probă.

like facebook”Aș vrea să le reamintesc celor de la Inspectoratul Școlar că artic.18 din Metodologia privind organizarea concursului respectiv prevede că punctajele obținute la fiecare probă și punctajul total se afișează la sediul și pe site-ul ISJ sau Ministerul Educației după caz, după încheirea probei respective, în aceeași zi. La IȘJ, nu s-au afișat rezultatele finale, deși art 18 prevde foarte clar că se afișează”, a spus prefectul județului Botoșani.

Nechifor a spus că va face o adresă oficială către IȘJ, în baza reclamației primite, pentru a afla care a fost motivul pentru care la Botoșani nu au fost afișate încă rezultatele concursului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *