A furat o maşină şi a provocat un accident cu două victime

accident-calea-nationala-ford-opel-si-toyota1Răsturnare de situaţie în cazul accidentului, de miercuri la amiază, petrecut pe Calea Naţională. Autoturismul Ford Curier ce a izbit un Opel şi o Toyota era furat, iar tânărul ce se afla la volan nu avea permis. Sebastian Feraru, de 24 de ani, a observat maşina parcată în faţa unei case din municipiul Botoşani.

Neglijenţa proprietarului a fost că a lasat cheile în contact aşa că tânărul s-a urcat şi a plecat cu ea. Nu a mers decât câteva sute de metri, pe Calea Naţională, unde, din lipsa experienţei la volan, a izbit două maşini ce aşteptau la semafor. Un bărbat şi o femeie din prima maşină izbită, un Opel, au ajuns la spital.

like facebookTânărul vinovat a fugit de la faţa locului fiind prins ulterior de poliţişti. Nu era băut, însă avea un comportament suspect şi a fost testat şi pentru consum de substanţe interzise. În prezent acesta este cercetat pentru patru infracţiuni, furt în scop de folosinţă, conducere fără permis, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *