Cea mai mică femeie din Botoșani, în doliu. Soțul ei a murit

madalinaCea mai mică femeie din județul Botoșani, o tânără de 32 de ani din localitatea Prăjeni, care măsoară 1,20 m,  este în doliu. Mădălina Violeta Spoială trece printr-o durere cruntă în aceste zile după ce soțul său, Cristi, a murit.

El a murit marți seară, în jurul orei 22.00. Vestea i-a luat prin surprindere pe cunoscuții săi. Înainte să moară, Cristi și-a dorit să o aibă la piept pe fetita sa, de patru luni, fără să îi lase de înțeles soției sale că acelea îi sunt ultimele clipe din viața sa.

like facebookA muncit încă din copilărie pentru un viitor mai bun și o familie perfectă. Lucrurile păreau să meargă bine pentru Cristi, care anul trecut s-a însurat cu Mădălina Şerban și, anul acesta, și-a văzut visul cu ochii, acela de a fi tatăl unei fetițe.

„Este de necrezut ce se întâmplă. A murit aseară, pe la ora zece, nu dădea nimic de înțeles. Îl cunosc de vreo 20 de ani, am încercat să îl ajut și să îl promovez cât pot pentru că a fost un băiat muncitor. Ieri (n.r – marti) a fost la spital, la control și când s-a întors i-a spus Mădălinei că vrea să se odihnească și să îi aducă fetița lângă el. Atâta tot nimic mai mult! Sunt, aici, lângă, Mădălina. Este distrusă de durere, nici nu mai are cuvinte să vorbească”, a declarat Cristian Colorado, nașul său de cununie, pentru Click!

Cei doi au împreună o fetiță Eva Maria.

Cristi şi Mădălina şi-au unit destinele  în cadrul emisiunii „Poftiţi de vă iubiţi”, unde au avut parte de o nuntă ca-n poveşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *