Un pompier botoşănean a alergat de la Sofia la Bucureşti pentru a ajuta copiii cu autism

iulian rotariu sofiaPompierul botoşănean, plutonierul major Iulian Rotariu, încheie anul 2016 „în forţă”, participând la competiţia “1000 km Balkan Charity Challenge”. Cu toate că a participat recent la „Atacama Crossing”, cursă clasată în primele zece ultramaratoane din lume ca şi dificultate, subofiţerul nu a vrut să rateze şansa de a face cunoscută, din nou, cauza Asociaţiei părinţilor copiilor cu autism din Botoşani.

like facebookAstfel, în perioada 29 octombrie – 08 noiembrie, acesta a participat la a V-a ediţie a competiţiei sportive caritabile.

iulian rotariu Alături de alţi sportivi din ţară, dar şi din străinătate, plt. maj. Iulian Rotariu a purtat mesajul părinţilor copiilor cu autism din judeţul Botoşani, de la Sofia la Bucureşti, pe o distanţă de 420 de kilometri, timp de şapte zile. Doar patru dintre sportivii care s-au înscris în competiţie, printre care şi Iulian Rotariu, au reuşit să parcurgă cei 420 de km, însumând şapte ultramaratoane, în şapte zile consecutive.

A terminat încă o cursă, dar maratonul pentru susţinea copiilor cu autism continuă în deşertul Namibiei şi în Antarctica, unde Iulian îşi doreşte să participe în 2017, respectiv 2018.

La finish, pe Bulevardul Expoziţiei din Bucureşti, a fost întâmpinat de către prim adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Daniel Marian Dragne şi inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani, colonel Cristian Mihail Amarandei.

Persoanele care doresc să susţină proiectul pentru care pompierul botoşănean a alergat 420 de kilometri într-o săptămână, pot face donaţii pe pagina lui Iulian Rotariu, accesând următorul link:

http://1000balkan.com/en/challengers/view?hash=3a814403719ac7dc785dfa6edfde223c61ea55d7 .

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com