Răsturnare de situație în cazul licitației privind colectarea și transportul deșeurilor pe municipiul Botoșani. Urban Serv, declarată câștigătoare

gunoiAsociația de Dezvoltare Intercomunitară Eco-Proces Botoșani, cea care se ocupă de delegarea serviciilor de colectare și transport în cele cinci zone din județul Botoșani, a desemnat societatea Urban Serv drept câștigătoarea licitației privind transportul deșeurilor pe zona patru. Asta după ce Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor a dispus reanalizarea ofertelor, în urma contestației depuse de operatorul de salubritate din Botoșani, care într-o primă etapă a pierdut licitația în fața societății Rosal București.

like facebookAm primit o comunicare de la asociația Europroces prin care ni se aduce la cunoștință că, în urma reevaluărilor ofertelor, așa cum a dispus CNSC, oferta societății Urban Serv a fost declarată câștigătoare. După expirarea termenelor limită de depunere a eventualelor contestații, prevăzute de legislația în vigoare, suntem invitați la sediul autorității contractante pentru semnarea contractului, dacă nu va fi contestată noua decizie”, a menționat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Totodată, societatea botoșăneană așteaptă și decizia finală a instanței, după ce societatea Rosal Grup București a contestat în instanță decizia Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor privind reevaluarea ofertelor

Zona IV a județului Botoșani  cuprinde ca zone urbane municipiul Botoșani și orașul Bucecea, precum și un număr de peste 40 de localități din zona respectivă.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *