Elsaco Electronic -compania botoșăneană cu cea mai mare cifră de afaceri

elsacoCompania Elsaco Electronic a înregistrat cea mai mare cifră de afaceri în 2015, la nivelul județului Botoșani. De asemenea, o altă companie din cadrul grupului Elsaco s-a clasat pe locul 3, este vorba de Elsaco Engineering.

În cadrul clasamentului realizat la nivel județean de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din Botoșani, două dintre companiile din cadrul grupului Elsaco s-au clasat în top 10, luând în considerare criteriul cifrei de afaceri realizate în 2015, este vorba de Elsaco Electronic – locul 1 (377 milioane lei) și Elsaco Engineering – locul 3 (236 milioane lei). De asemenea, în top mai apar companiile Vestra – locul 21 (40 milioane lei) și Elsaco Solutions – locul 29 (32 milioane lei).

like facebookElsaco Electronic a ocupat și locul 2, luându-se în considerare profitul brut din exploatare (18 milioane lei) și locul 6 în Topul Angajatorilor din județul Botoșani.

Compania Elsaco Engineering s-a clasat pe locul 1 la categoria Construcții – Alte lucrări de instalații pentru construcții – întreprinderi mijlocii, iar companiile Elsaco Solutions și Elsaco Business Software au ocupat locul 1 la categoria Cercetare-dezvoltare și high-tech – întreprinderi mici. Tot în cadrul întreprinderilor mici, Vestra a ocupat locul 1 la categoria Comerț și Turism – Comerț cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc, iar luând în considerare criteriul profitului brut din exploatare compania s-a clasat pe locul 5 (6.5 milioane lei).

În TOP-ul național, Elsaco Electronic ocupă locul 1 la categoria Fabricarea de instrumente și dispozitive pentru măsură, verificare, control, navigație – întreprinderi mari, Elsaco Engineering – locul 1 – Construcții – Alte lucrări de instalații pentru construcții – întreprinderi mijlocii, Vestra Industry – locul 3 – Comerț și turism – Comerț cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc – întreprinderi mici.

“Rezultatele deosebite obținute în 2015 se datorează implementării unor proiecte mari, iar factorul cheie al reușitei a fost echipa de oameni deosebiți pe care îi avem în cadrul Elsaco. Aceste rezultate ne motivează să muncim mai mult și să fim din ce în ce mai buni”, a declarat Viorel Iliuță, Director General al Elsaco Electronic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *