Salariul directorului de la Nova Apaserv, motiv de dispută în Consiliul Local. Consilier: Nu aveți grijă de mine!

consiliu-local-turcanu-eugenContre între doi consilieri locali de la salariul managerului societății Nova Apaserv. Consilierul local Eugen Țurcanu a răbufnit în momentul în care consilierul local Ady Petrușcă, care este și director interimar la Nova Apaserv, a fost propus să facă parte din AGA de la societatea Modern Calor. Țurcanu a criticat salariul mare pe care îl ia Petrușcă de la Nova Apaserv și i-a cerut acestuia să refuze propunerea de a reprezenta și CL la Modern Calor.

like facebookDomnul Petrușcă are o povară mare la ora actuală: să conducă operatorul de apă din județ și nu cred că trebuia împovărat să se ducă și la Modern Calor, unde și acolo sunt probleme. Domnul Petrușcă ar trebui să aibă înțelepciunea să se retragă, tocmai pentru a avea timp să se ocupe de apă și cu salariul lui…Domnul Macaleți spunea înainte că domnul Cârlan stă pe un sac de bani și nu face nimic. Domnule Petrușcă, tot suntem în campanie electorală. Cum puteți să aveți 140 milioane pe lună salariu, sunteți și consilier local și îi reprezentați pe cei mulți și amărâți care cred în dvs. Cum se poate ca cu un salariu de 140 milioane lei pe lună să fiți PSD-ist”, i-a spus Țurcanu lui Petrușcă.

Directorul Nova Apaserv i-a răspuns că salariul pe care îl ia este cu mult mai mic decât cel vehiculat și i-a spus că atunci când își asumă un lucru, îl duce până la capăt.

Societatea Nova Apaserv a fost împovărată cu probleme în perioada când erați la putere, în PDL. Ați uitat asta? Noi încercăm să rezolvăm problemele acestea și să nu aveți grijă. Când îmi asum un lucru îl duc până la capăt. Nu aveți grijă de mine, aveți grijă de problemele dvs. și vă asigur că pot să fac față. Nu mă caracterizează să vorbesc corect, dar, ca de obicei, dânsul vine cu bombe. Salariu de 140 de milioane lei. Vorbiți așa de ușor despre niște lucruri pe care nu le cunoașteți. Aveți atitudinea PDL, a lui Băsescu, de a tăia. Salariul pe care l-am preluat acum, l-au dat domnului Cârlan cei de la PNL”, a afirmat Petrușcă.

 

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Salariul directorului de la Nova Apaserv, motiv de dispută în Consiliul Local. Consilier: Nu aveți grijă de mine!

  1. Niste hoti, incompetenti, foste nulitati din zona industriala care nu au nicio treaba cu apa iau salarii de nu le pot duce. Vine el votarea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *