Marțea neagră: În pat, fiecare face ce vrea. Amin!

 

Dumitru Toni MonacuMare tevatură mare în ultima vreme, generată de o minoritate sexuală ce solicită anumite drepturi. O minoritate care, asemenea altor minorități sexuale (pedofili, necrofili, zoofili, sado-masochiști sau gerontofili) ține morțiș să știe lumea ce face un cuplu … ”monofazat” sub  plăpumioară. Cum stau ei și cum … nu prea stau ei pe-acolo! De parcă noi, ceilalți, adică majoritatea, am fi, vorba ardeleanului, ”exajărat” de curioși! Dintotdeauna am gândit că dreptul la intimitate e sacru, sub plapuma și sub capacul de pe cratița unui cuplu nefiind normal să-și bage … nasul, terții. Dar de aici și până etalarea în public a înclinațiilor și orientărilor intime ale unora e mare, mare distanță.

Referitor la căsătoriile acestora (cică aici ar fi … ”noada gordiană”!) consider că mai întâi ar trebui precizate unele aspecte, întrucât ceremonialul căsătoriei, vechi de mii de ani, nu poate fi schimbat sau mai exact … inversat! Așadar, ar trebui ca drăgălașele și gingașele cupluri să specifice fără echivoc în fața ofițerului stării civile că exemplarul cu barbă, ouă și sculă e mireasa sau că doamna cu țâțele nivelate la nivelul solului, cu vocea de ciocârlie hibernală și cu cucul lipsă e mirele cel vajnic și dornic să-și dezvirgineze mireasa pe cearșaful alb, scrobit și … tradițional, ca pe vremuri. Asta dacă într-adevăr, doresc să se alăture celor peste 90 la sută  dintre semeni care sunt adepții căsătoriilor normale. Repet, normale nu … hai să le spunem … anuale!

like facebookÎn acest context, aș pune o întrebare (retorică, evident!) cuplurilor care militează pentru căsătoriile … ”monoparentale”. Ei sunt cumva, rodul unor asemenea cupluri? Fără a aștepta un răspuns, mă declar (repet!) un apărător înverșunat al intimității și vieții personale ale fiecărui individ. Nimeni nu are dreptul să –și bage nasul sau geana în dormitorul altcuiva, să vadă ce și cum. Acolo, cuplul, indiferent din ce este el alcătuit, face ce simte, ce-i place și ce vrea.  Dar de aici până la … informarea ofițerului stării civile cu o speță pentru care acesta nu are nicio competență mi se pare un lucru extrem de deplasat. S-au gândit oare distinșii domni sau doamne cu orientări sexuale diferite de cele uzuale dacă, prin absurd, toată lumea ar trece la această formă de amor cine ar mai locui pe Terra peste   o sută de ani? Chestia cu eprubetele să nu mi-o evocați că nu e absolut deloc edificatoare. Și în plus, nici un copil nu ar fi întreg dacă ar avea doua mame fără niciun  tată sau doi tați fără nicio mamă. Așa a dat Domnul să fie lumea, hai s-o lăsăm așa. Că nu suntem noi, cei abilitați să luăm în deșert cuvântul Domnului. Amin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *